05 June 2009

Varem valminud asjakesed

Vahepeal on käsitöö osas väike mõõn olnud. Nimelt olen viimasel ajal raamatupidamisega tegelenud, nii et pea on juba hall:)
Aga ma ei olegi veel üles pannud pilti sõprade pulmakaardist. Kui ma alustasin kaardile niplisptsis südame tegemist, siis sai sellest ka üks pilt üles riputatud. Nüüdseks on pulmas käidud ja valmis kaart sai selline.
Leidsin arvutis pilte vaadates sellise trühvlite pildi.

Kevadel sai neid kingituseks tehtud. Tegemist on Domino küpsise trühvlitega, mille retsept pärineb ühest toredast toidublogist. Ja nii nagu retsept lubab, ei kleepu segu üldse käte külge ja k0mmikeste veeretamine on puhas lust. Ja maitse on lausa võrratu. Järgmisel päeval, peale külmkapis ööbimist olid need minu meelest kõige paremad, kuigi nii mõnigi trühvel "kadus" juba tegemise käigus.
Fantastiline maiustust nii vähese vaevaga!

Nüüd peaks jälle käsitöö vallast midagi ette võtma. Vaja oleks heegeldada lapsele üks õhem suvemüts. Enda shrug´i võiks ära lõpetada. Ja maalt sai toodud lapsele üks vana nukk (see on isegi vist minust vanemate sugulaste nukk), et ta saaks õues nukuvankriga titat kärutada. Aga see tita on täitsa ilma riieteta, talle oleks vaja midagi selga nokitseda.

Mõtteid on palju, eks paistab, mis ja millal teoks saab...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails